МІСТО ЗА ТИЖДЕНЬ

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта
Школярі Покрова взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та правознавства.
Розпочато реєстрацію на основну сесію ЗНО, ведеться моніторинг перебігу реєстрації.
Проведено міські змагання з волейболу серед хлопців. І місце посіла команда НВК №2 (вч. В.О. Сабітов), ІІ місце- СЗШ №9 (вч. О.В. Волик), ІІІ місце — ліцей (вч. В.В. Махинько).
Команда СЗШ №9 здобула І місце у фінальних обласних змаганнях з баскетболу 3х3, що пройшли у Кривому Розі.
Педагоги долучилися до обласного одноденного тематичного тренінгу "Стимулювання росту професійної майстерності педагога".
Для вихователів дошкільної освіти проведено семінар-практикум "Забезпечення інтегрованого підходу до формування життєвих компетентностей дошкільнят шляхом використання елементів освітніх систем STREM та STREAM- освіти".
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 6 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 129 хворих. Нині 43 пацієнти перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю та 78 — у денній терапії.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1768 громадян, 53 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 183 виїзди.
Соціальна сфера
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 537 осіб. Прийнято 182 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі субсидій.
Представники управління взяли участь у семінарі-нараді "Зміни у системі житлових субсидій", що проходив у Дніпрі. За такої теми пройшли і внутрішні навчання для спеціалістів відділу грошових виплат.
Нині в управлінні обліковуються 6278 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 257 демобілізованих учасників АТО, 380 ВПО.
Центром зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 13 профорієнтаційних заходів. Зокрема, ярмарок вакансій на військову службу за контрактом, за участі представників міського військкомату.
У рамках проекту "Професія поряд" для одинадцятикласників НВК №2 організовано скайп-презентацію одного з Дніпропетровських вузів.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, прибирали території, очищували бордюри, видаляли незаконно розміщені оголошення.
У міськводоканалі виконали 9 заявок по водопровідним мережам, видано технічні умови на встановлення шести водомірних вузлів обліку.
ДСНС
7 лютого, о 15:26, пожежно-рятувальним підрозділом  здійснювався виїзд на гасіння сараю навпроти одного з будинків по вулиці Пушкіна. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем.
8 лютого, о 18:39, надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у житловому будинку по вулиці Зустрічній (Чортомлик). Загинуло три людини. Вірогідна причина — коротке замикання саморобної електричної плити з відкритою спіраллю.
Прес-служба міського голови.