МІСТО ЗА ТИЖДЕНЬ

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта
Школярі Покрова завоювали призові місця ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання та англійської мови.
Місто приймало зональні обласні змагання з баскетболу 3х3 серед учнів закладів освіти 2001 р.н.. І місце посіли команди СЗШ №4, ліцею та СЗШ №9.
Пройшли нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи та засідання міської Опорної школи для вихователів дошкільних закладів.
Освітяни взяли участь в онлайн- конференції Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо організації та участі у пробному ЗНО.


Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 8 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 111 хворих. 45 знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю, 82- у денній терапії.
Протягом тижня до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1779 осіб, 49 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 204 виїзди.
Соціальний захист
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 417 громадян. Прийнято 110 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.
Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення і міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та внесків на обов'язкове державне страхування.
Направлено на обслуговування до територіального центру 45 осіб, які мешкають у селах Шолохове та Миронівка.
Особам з інвалідністю підготовленол 14 направлень на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 6217 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 257демобілізованих учасників АТО, 280 ВПО.
Для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, проведено 13 профорієнтаційних заходів, у тому числі презентацію Центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, підмітали та прибирали території, очищували бордюри.
У міськводоканалі виконали сім заявок по водопровідним мережам.
Прес-служба міського голови.