Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта
Продовжується підготовка закладів освіти до нового навчального року. Здійснюються ремонтні роботи у приміщеннях, реконструюється НВК №1.
Триває оздоровча кампанія у закладах дошкільної освіти.
Медицина
Протягом тижня медики пологового відділення ЦМЛ допомогли з’явитися на світ чотирьом маленьким мешканцям міста. За цей час у добовому стаціонарі проліковано 108 хворих. Наразі у денному стаціонарі хірургічного профілю знаходиться 70 пацієнтів, 69- у денній терапії.
Соціальна сфера
Протягом тижня до управління праці та соціального захисту населення звернулася 951 особа. Фахівці прийняли 108 заяв на призначення усіх видів допомог та 80 заяв на монетизацію зекономленого тепла.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, у тому числі неповнолітніх, обстежено 16 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 13 порушень.
Здійснили 8 перевірок достовірності інформації про доходи та майновий стан отримувачів соціальних допомог. Перевірили 29 пенсійних справ та 16 перерахованих.
Станом на 10 серпня в УП та СЗН обліковувалося 2425 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків (1571 домогосподарство), 251 демобілізований учасник АТО, 379 ВПО.
У центрі зайнятості працевлаштовано 23 особи, 13 – направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру. Проведено 10 профорієнтаційних заходів. Зокрема, для безробітних жінок, які перебувають на обліку проведено семінар "Успішна жінка". Мета якого, відпрацювання навичок ефективного пошуку роботи та створення портрету успішної жінки.
Комунальна сфера
Комунальні служби працюють у штатному режимі.
Працівники "Добробуту" здійснюють обслуговування ліній зовнішнього освітлення, покіс трав, доглядають клумби, прибирають територію міста.
У міськводоканалі виконали 4 заявки по водопровідним мережам. Видано технічні умови на встановлення двох водомірних вузлів та три ТУ на підключення до центральної мережі водопостачання.
ДСНС
Пожежно-рятувальним підрозділом міста було здійснено виїзд на гасіння пожежі, що виникла 11 серпня на відкритій території по вул. Пляжній.
Прес- служба міського голови.