Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
У закладах освіти продовжується підготовка до нового навчального року та осінньо-зимового періоду.
Отримано першу партію підручників нового покоління для 5-их класів закладів загальної середньої освіти. П’ятикласники на 100% будуть забезпечені підручниками за кошти державного бюджету.
Психологи міського центру психолого-медико-педагогічної консультації відвідали тренинг про особливості спілкування з людьми, які пережили важку психічну травму.


Медицина
За тиждень у пологовому відділенні ЦМЛ народилося 4 немовляти. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 96 чоловік. Наразі у денному стаціонарі хірургічного профілю знаходиться 88 пацієнтів, у денному стаціонарі терапевтичного проофілю – 79.
Соціальна сфера
До управлінні праці та соціального захисту населення звернулося 1229 громадян. Фахівцями прийнято 208 заяв на призначення усіх видів допомог.
Надійшла 101 заява на монетизацію зекономленого тепла, загальна кількість за наростаючим підсумком складає 1768 – це понад 50% від числа домогосподарств, які набули такого права.
Здійснили 10 перевірок достовірності інформації про доходи та майновий стан отримувачів (та членів їх сімей) соціальних допомог. А також первіряли правильність призначення державних допомог та субсидій.
За тиждень у центрі зайнятості працевлаштовано 53 особи, трьох направлено для участі у громадських та роботах тимчасового характеру. Проведено 11 профорієнтаційних заходів.
Комунальна сфера
Комунальники працюють у звичному режимі.
Працівники "Добробуту" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, косять траву, доглядають клумби, прибирають міську територію.
У міськводоканалі виконали 16 заявок по водопровідним мережам. Видано технічні умови на встановлення трьох водомірних вузлів обліку, та 2 ТУ на підключення до центральної мережі водопостачання та водовідведення.
Прес-служба міського голови.