Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Тиждень, що минув, був насиченим для освітянського загалу. На базі навчальних закладів пройшли семінари-практикуми для вчителів математики, початкових класів, фізичної культури, трудового навчання. Заклади готуються до ліцензування освітньої діяльності, звітують про успіхи. Так, учениця 11 класу НВК №2 Анна Літун посіла III місце у II етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт секції "медицина" ДВ МАН України.

 

 

місто за тиждень. Зображення 2
Відзначилися спортсмени. У міських змаганнях з волейболу серед дівчат I місце виборола команда СЗШ №6, II місце - СЗШ №9, III – ліцею. У зональному турі команда дівчат шостої школи зайняла переможне друге місце.

Соціальна сфера
За тиждень до управління праці з різних питань звернулося 670 містян. Працівниками здійснювалося обстеження умов проживання осіб, які перебувають під опікою. Вирішувалося питання влаштування до інтернатного закладу, на обслуговування територіального центру. Станом на 23 лютого в управлінні обслуговується 9334 отримувачів субсидії, 2137 пільговиків, 375 внутрішньо переміщених осіб.
Центром зайнятості за тиждень працевлаштовано 20 осіб, сімох направлено для участі в громадських роботах.

місто за тиждень. Зображення 3

Для учнівської молоді проведено квест "Я-PROFI" під назвою "PROFIКОНТЕНТ" з презентації професії "електрогазозварник".

Медицина
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2351 містян, 35 надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі Центральної міської лікарні проліковано 123 пацієнти, у денному стаціонарі хірургії перебуває 69 хворих, терапії – 114. На світ з’явилося шестеро малюків.

Комунальна сфера
Комунальні підрозділи працювали згідно планових завдань. "Добробут" усував несправності ліній зовнішнього освітлення у прилеглих селищах, здійснював санітарну обрізку дерев. За сприятливої погоди впорядковували газони та клумби. Здійснювали прибирання автобусних зупинок.
Міськводоканал виконав 14 заявок містян, накрив сім люків.

Рятувальники
Надзвичайники гасили пожежу, що виникла у садовому товаристві "Мічурінець", в одній з квартир по вул..Курчатова, у під’їзді Партизанської, 57. Постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.