Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1

Минулий тиждень залишив за собою безсніжні півзими, друга ж її половина розпочалася рясним снігом. Комунальні служби міста від ранку розчищають дороги та тротуари.


Освіта
Триває ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Упродовж тижня школярі Покрова взяли участь в обласних олімпіадах з української мови та літератури, у першому турі - олімпіад з екології, історії та російської мови.
Проведено міський етап конкурсу з комп’ютерної графіки та анімації, роботи переможців будуть направлені для участі в обласному турі.
Класні керівники 9-11 класів взяли участь у семінарі з профорієнтаційної роботи з учнями на базі міського центру зайнятості.
Соціальна сфера
Протягом тижня на прийомі в управлінні праці побувало 1070 громадян. Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати обстежено 11 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено одне порушення. Обстежено матеріально-побутові умови проживання п’ятьох осіб із числа пільгових категорій.
На даний час в управлінні праці на обліку перебуває 9280 отримувачів субсидій, 2137 отримувачів пільг, 371 внутрішньо переміщена особа.
За звітний період у центрі зайнятості працевлаштовано 38 осіб, для участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру направлено 8 чоловік. Всього на обліку перебуває 465 осіб, 431 з них мають статус безробітного. Проведено дев’ять профорієнтаційних заходів. Серед них семінар для безробітних жінок з метою визначення власних ділових якостей, кар’єрного потенціалу та професійних планів.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося семеро малюків. У добовому стаціонарі проліковано 97 хворих. На денному стаціонарі хірургічного профілю наразі лікується 53 пацієнти, а в терапевтичному – 72 особи.
Протягом тижня Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1411 осіб. Невідкладну допомогу в амбулаторіях отримало 20 пацієнтів.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговували лінії зовнішнього освітлення, займалися прибиранням території, здійснювали санітарну обрізку дерев та інше.
У міськводоканалі виконали 7 заявок по водопровідним мережам, накрили 9 люків.
Прес-служба міського голови.