МІСТО ЗА ТИЖДЕНЬ

місто за тиждень. Зображення 1
Передостанній новорічний тиждень Покров прожив у святкових клопотах, водночас актуальними залишалися повсякденні завдання, направленні на підтримку стабільної життєдіяльності міста.

Освіта
Учні загальноосвітніх навчальних закладі брали участь в олімпіадах. Переможцями міського етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства серед 10-их та 11-их класів стали представники ліцею, серед дев’ятикласників перемогу здобула учениця НВК №2.
На олімпіаді з інформаційних технологій серед 9-их класів кращий результат за учнем СЗШ №9, серед випускників - переміг одинадцятикласник із ліцею.
Пройшли семінари – практикуми для вчителів фізики та початкових класів.
Відбулося засідання координаційної ради управління освіти з питання реалізації цільової соціальної програми "Освіта міста Покров на 2017 рік".
Медицина
У пологовому відділенні Центральної міської лікарні народилося семеро немовлят.
У добовому стаціонарі проліковано 147 пацієнтів. У денному стаціонарі хірургічного профілю пролікувалося 72 особи, у денному стаціонарі терапевтичного профілю – 107.
За цей період у Центрі первинної медико-санітарної допомоги зафіксовано 1603 відвідування. Невідкладну допомогу в умовах амбулаторій надано 31 особі.
Соціальний захист
Протягом тижня на прийомі в управлінні праці побувало 614 громадян, за результатами звернень заведено 117 нових справ. Фахівцями здійснено 27 обстежень матеріально-побутових умов проживання.
Обстежено три суб ’єкти підприємницької діяльності комісією з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, виявлено два порушення.
На даний час в управлінні праці обліковується 9196 отримувачів житлових субсидій, 1956 користувачів пільг. 
Від початку року послугами центру зайнятості скористалося 2900 осіб. Нині на обліку перебуває 424, з них статус безробітного мають 458 чоловік.
Цього тижня працевлаштовано 14 осіб, семеро направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру.
Проведено 15 профорієнтаційних заходів, у тому числі для дев’ятикласників Чортомлицької школи. Пройшов ярмарок вакансій МКП "Покровводоканал". А у міському відділі з питань пробації – семінар із загальних питань для засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.
Комунальна сфера
У МКП "Добробут" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, міняли опори ЛЗО.
Здійснювали санітарку обрізку дерев та вивіз гілля, очищували ливневу каналізацію, міняли дорожні знаки по вул. Г. Середи, Уральській, Північно - промисловій.
Дільниця з благоустрою прибирала територію, розвозили по місту шлак гранульований та виконували інші види робіт.
Прес-служба міського голови.