Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Соціальна сфера

 


Протягом тижня, що минув, до управління праці та соціального захисту населення з різних питань звернулося 712 містян. У Покрові обліковується 9148 домогосподарств, отримувачів субсидії, 1956 користувачів пільг, 241 учасник бойових дій з числа учасників АТО, 368 внутрішньо переміщених осіб. Триває робота з родинами, які потребують соціальної підтримки, особами, постраждалими від насильства у сім’ї. Четверо містян направлено на обслуговування до територіального центру. Пройшли засідання мобільного соціального офісу у Чортомлику, МКП "Покровводоканал".

 

місто за тиждень. Зображення 2
Центром зайнятості з початку року надано 2711 послуг, за минулий тиждень – 13, серед них тренінг "Новий погляд на підходящу роботу , інвентаризація власних вмінь".

Освіта
Освітяни навчають і навчаються. Делегація міста у складі керівників шкіл стала учасником конгресу освітян України, що пройшов у Києві. Тривають семінари-практикуми, продовжуються олімпіади. У міських інтелектуальних змаганнях з російської мови кращі результати показали учні НВК№2 та СЗШ№2. Попереду був НВК№2 у олімпіаді з екології та інформатики. Переможний результат з інформатики показала і дев’ята школа.

Медицина
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1753 містян. Невідкладну допомогу в амбулаторіях надано 31 пацієнту. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 125 хворих. На лікуванні у денному стаціонарі хірургії знаходиться 78 пацієнтів, терапії – 126. За тиждень на світ з’явилося четверо малюків.

Комунальна сфера
Підприємство "Добробут" продовжує святково оформлювати місто, крім цього виконувати планові завдання. Протягом тижня усували несправності на лініях зовнішнього освітлення, проводили ревізію дорожніх знаків, чистили ливнівки, прибирали місто від листя та сміття.

місто за тиждень. Зображення 3

Продовжується робота з санітарної обрізки дерев та видалення аварійних. Завдяки придбаній дробилці, гілля перероблюється на місці обрізки, що значно зменшує витрати підприємства на транспортування, економить трудові ресурси.

У штатному режимі працює водоканал. За тиждень виконано 17 заявок по водопровідним мережам, здійснюється благоустрій, робота з накриття люків.

Надзвичайники
Для вогнеборців тиждень минув спокійно. Співробітники міського відділу ДСНС проводять профілактичну роботу, зустрічаються з мешканцями, учнями загальноосвітніх закладів, ведучи розмову про безпеку життєдіяльності.
Прес-служба міського голови.