Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
На минулому тижні Покров продовжив розпочаті ініціативи, жив у робочому ритмі. Детальніше


Освітяни

Заклади освіти вже у передчутті нового навчального року. Готуються до проведення традиційної серпневої педагогічної конференції, роботи секційних засідань міських методичних об'єднань. З наближенням першого вересня не припиняється оздоровча кампанія, продовжується цікавими заходами – змістовним відпочинком.

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці звернулося 682 містян, 125 з них подали заяви на монетизацію субсидій. Усього 3334 покровчан звернулися до спеціалістів щодо отримання цієї компенсації.
Загалом пільгами охоплено 2321 особу, призначено субсидій 8958 домогосподарствам.
Міським центром зайнятості з початку року надано послуги 2050 громадянам. Лише за тиждень проведено 10 профорієнтаційних заходів.

Медицина

За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1421 містян, 24-м надана невідкладна допомога в амбулаторіях.
У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 106 пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургії перебуває 73 хворих, терапії – 66.
За тиждень народилося 13 малюків.

Комунальна сфера

Комунальники працюють у звичному ритмі. На часі – виконання планових завдань, підготовка до зими. Тривають ремонтні роботи. Увага зосереджена на боротьбі зі сухостоєм, санітарній обрізці дерев, прибиранні території міста.

Міський відділ з надзвичайних ситуацій

Серпень – час посиленої роботи рятувальників. За цей тиждень фахівці відділу виїздили на гасіння сухої трави, також за трьома викликами до приватних будинків, де сталося загоряння госпбудівель та квартири по вул.. Курчатовій. Постраждалих – немає.
Прес-служба міського голови.