Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Минулий тиждень був насичений подіями, новими цікавими ініціативами. Покров продовжує рухатися у напрямку покращення життєвого простору, проводячи комплексні ремонтні роботи. Детальніше.


Освіта

Триває літня оздоровча кампанія. Розпочалася друга зміна у ДОК "Чайка" ПАТ "Покровський ГЗК", насичено проходить літо у дошкільних навчальних закладах. На цьому тижні малеча взяла активну участь у спартакіаді з конкурсами, іграми та естафетами.
Доки діти відпочивають, дорослі готуються до початку нового навчального року. Завершується ревізія систем опалення, ремонти систем водопостачання та каналізації, косметичні ремонти приміщень. 

Соціальна сфера

Управління праці та соціального захисту населення за тиждень з різних питань відвідало 742 містян. Призначено субсидій 8856 домогосподарствам, для проведення монетизації коштів викликано 4194 громадян, прийнято 2775 заяв.
Триває робота з оздоровлення пільгових категорій за бюджетні та позабюджетні кошти. Охоплено оздоровленням та відпочинком 1971 дитину.
Не припиняється робота з родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування. Так, за тиждень п’ять осіб похилого віку направлено на обслуговування терцентру.

Зайнятість

Працівниками міського центру зайнятості за участі профільних фахівців проведено семінар "Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці". Також цього тижня організовано тренінг "Профілактика ВІЛ / СНІДу".

Медицина

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1304 містян. 37 надана невідкладна допомога.
У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 116 пацієнтів, на лікуванні денного стаціонару хірургії – 75 хворих, терапії – 76 хворих.
За тиждень народилося 8 малюків.

Комунальна сфера

Комунальники працювали над завданнями, продиктованими як погодними умовами, так і планами з підготовки до зими. Міськводоканал за тиждень виконав 33 заявки по каналізаційним, 8 по водопровідним мережам. Добробут рятував квітники від спеки, здійснював санітарну обрізку дерев, планував території, проводив ревізію ліній зовнішнього освітлення. У посиленому режимі працює Саночистка. Усі без винятку комунальні підрозділи здійснюють покіс трав.

Міський відділ з надзвичайних ситуацій

Знешкодив 105 мм мінометну міну часів Другої Світової. Така небезпечна ознака війни була виявлена на території Олександрівської збагачувальної фабрики ПАТ "Покровський ГЗК".

Прес-служба міського голови.