Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Протягом минулого тижня Покров працював над реалізацією як комунальних, так і соціальних завдань. Детальніше.


Соціальна сфера

У закладах освіти тривають роботи з підготовки до нового навчального року, у тому числі і до традиційних серпневих педагогічних нарад.
Управління праці та соціального захисту населення працює за основними напрямками. За тиждень до установи звернулося 727 містян, всього призначено субсидій – 8618, охоплено пільгами 1289 домогосподарств. Триває робота щодо легалізації виплати заробітної плати й занятості населення, надання пільг за фактичним місцем проживання.

З метою профорієнтації міським центром зайнятості проведено семінар "Жінка на ринку праці". Для безробітних жінок організовано зустріч з керівництвом ТОВ "Швейна фабрика "ЕЛІТ СТИЛЬ" .

Медицина

За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1242 пацієнти, у амбулаторіях надано невідкладну допомогу 24 хворим.
У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 112 пацієнтів. На лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 78 пацієнтів, терапії – 65.
У пологовому відділенні ЦМЛ з’явилося на світ троє немовлят.

Комунальна сфера

За тиждень міськводоканал виконав 34 заявки по каналізаційних мережах, 15 – водопровідних. ЖЕО – 240 заявок містян. У зв’язку з підвищенням температури довкілля Саночистка працює у дві зміни.
"Добробут" усував несправності ліній зовнішнього освітлення, проводив ревізію світильників, обстежував та встановлював решітки ливневої каналізації. Паралельно впорядковував квітники та газони, косив траву, здійснював санітарну обрізку дерев.

Міський відділ з надзвичайних ситуацій

Боровся із загорянням сухої трави, гасив пожежу по Молодогвардійській у приватному гаражі. Допомагали медикам надати допомогу літній людині, що не в змозі була відчинити двері помешкання. Постраждалих та травмованих – немає.

Прес-служба міського голови.

місто за тиждень. Зображення 2