Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
На минулому тижні покровчани зустріли річницю Основного Закону України, вшанували пам’ять земляків, загиблих воїнів АТО, продовжили підготовку до осінньо-зимового періоду. Детально.


Соціальна сфера
За тиждень до управління праці та соціального захисту населення звернулося 1047 містян. Триває робота з сім’ями, які потребують допомоги, трьом літнім людям призначено піклування територіального центру. На сьогодні пільгами охоплено 2321 особу, 4694 отримувачів субсидії. Протягом тижня взято на облік двох учасників бойових дій із числа учасників АТО. До міста прибуло чотири переселенця.
Насиченим був тиждень і для Центра зайнятості, крім іншого, спеціалістами проведено тренінг для безробітних жінок "Побудова кар’єри та професійний розвиток" .

Освіта
Освітяни оновлюють банк даних дітей пільгових категорій. Триває літня оздоровча кампанія. Не припиняється інноваційна робота. Так, дитячий садок №13, за підсумками обласного туру Всеукраїнського фестивалю-огляду кращого досвіду з організації просвіти батьків, посів третє місце.

Медицина
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2605 містян. У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 146 пацієнтів. На лікуванні у денному стаціонарі хірургії знаходиться 58 хворих, терапії – 68. За тиждень з’явилося на світ четверо немовлят.

Комунальна сфера
Комунальні підприємства працюють за основними напрямками, серед пріоритетних – роботи з підготовки до зими. ЖЕО за тиждень виконало 223 заявки. Продовжуються ремонтні роботи на покрівлях, фасадах будинків. Міськводоканал накрив шість колодязів, виконали 33 заявки по каналізаційних мережах, 9 – водопровідних. Дільниця експлуатації ліній зовнішнього освітлення "Добробуту" працювала в місті й прилеглих селищах. Дільниця зеленого та дорожнього господарства підприємства займалася впорядкуванням клуб та газонів, косили траву територією міста й селищами. У звичному режимі функціонувала "Саночистка".

Міський відділ з надзвичайних ситуацій
Знешкодив пожежу по Калиновій, що виникла у госпприбудові – сараї. Постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.