Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Минулий тиждень пройшов для покровчан у робочому ритмі. Продовжуються роботи з комплексного благоустрою, триває оздоровча кампанія, на часі підготовка до осінньо-зимового періоду.


Соціальна сфера
УП та СЗН
До управліня праці звернулося 512 містян. Спеціалісти здійснювали обстеження матеріально-побутових умов проживання, працювали з родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування. Протягом тижня одну особу направлено до пункту обліку бездомних осіб, чотирьом призначено обслуговування територіального центру. Працював мобільний соціальний офіс на Чортомлику, Руднику, серед найбільш обговорюваних – питання субсидії. Так, на літній період призначено субсидію 3386 домогосподарствам, у тому числі протягом тижня – 1207. За вказаний період до міста прибуло три внутрішньо переміщені особи, на сьогодні у Покрові перебуває 359 переселенців.
У міському центрі зайнятості за тиждень проведено 14 профорієнтаційних заходів, і для учнівської молоді теж на базі літнього табору СЗШ№9.
Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2500 містян, 27 надано невідкладно допомогу в амбулаторіях.
У добовому стаціонарі Центральної міської лікарні проліковано 128 пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургії знаходиться 77 хворих, терапії – 77. За тиждень на світ з’явилося 10 немовлят.
Освіта
На цьому тижні випускники складали ЗНО з географії, фізики, хімії. Управління готується до урочистостей з вручення документів про загальну середню освіту. Триває діяльність щодо планування роботи на 2017-2018 навчальний рік.
Комунальна сфера
Комунальники працювали у звичному ритмі. За тиждень міськводоканалом виконано 42 заявки по каналізаційних мережах, 9 – водопровідних, накрито 16 люків. ЖЕО займається поточним ремонтом покрівель, температурних швів, ремонтували відмостки, під’їздні козирки, лавочки, загалом виконали 275 заявок. У звичному ритмі працювала "Саночистка". "Добробут" обслуговував лінії зовнішнього освітлення, із заміною ламп територією міста та прилеглих селищ. Здійснювали санітарну обрізку дерев, проводили ревізію дощоприймальних колодязів. На часі прибирання території міста, покіс сезонних трав.
Прес-служба міського голови.