Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Тиждень, що минув, місто прожило у звичному робочому ритмі.


Комунальники
Працівники ЖЕО виконали 256 заявок, переважна більшість з них каналізаційні - 157, холодного водопостачання стосувалося 57 заявок.
Згідно плану виконують заходи з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду, займаються благоустроєм. Триває робота із укладенням договорів із населенням, 1179 уже заключено.
У міськводоканалі по каналізаційним мережам виконали 50 заявок, по водопровідним – шість.
«Добробут» займався обслуговуванням ліній зовнішнього освітлення, продовжували косіння та прибирання викошених трав, висаджували квіти, прополювали клумби. Дільниця дорожнього господарства виконувала роботи з фарбування пішохідних переходів та здійснювали інші заходи з благоустрою.
У штатному режимі працює «Саночистка».
Освіта
Команда ліцею здобула перемогу в обласних змаганнях «Старти надій» і буде представляти Дніпропетровщину на Всеукраїнських змаганнях.
Проведено державну підсумкову атестацію у 4-их класах загальноосвітніх навчальних закладах та семінар-практикум для інструкторів із фізичного виховання із проблеми формування здорового способу життя через застосування оздоровчих технологій та спортивних ігор у системі фізичного виховання дошкільників.
Медицина
Протягом тижня поліклініку відвідало 870 осіб, 24 надана невідкладна медична допомога в амбулаторіях.
У пологовому будинку ЦМЛ народилося двоє покровчан. У добовому стаціонарі проліковано 93 пацієнти, на лікуванні в денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 82 особи, терапевтичного профілю – 75.
Соціальний захист
На прийомі в управлінні праці та соціального захисту населення побувало 215 громадян. Фахівці управління 19 травня взяли участь у підготовці та проведенні засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, а також в обласній робочій нараді «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії 2017 року».

 Від початку року послугами служби зайнятості скористалося 1372 чоловік.
Мнс
На цьому тижні рятувальники виїжджали на гасіння пожежі, що виникла у одній із квартир по Соборній, гасили займання даху гаража біля будинку по вул. Героїв України та дерев’яного перекриття погребу в домогосподарстві по вулиці Перевізній. Наразі причини надзвичайних ситуацій з’ясовуються.
Прес-служба міського голови.