Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Минулий тиждень пройшов для Покрова спокійно. Підприємства, установи та організації міста працювали злагоджено, виконуючи поставлені завдання.
Управління освіти звітує про проведення міських змагань серед школярів із футзалу, перемогу в яких здобула команда загальноосвітньої школи №6, ІІ місце завоювали представники ліцею, ІІІ – СЗШ №2. Також учні шкіл взяли участь у інтерактивних конкурсах: історичному – «Лелека» та математичному – «Кенгуру».
Протягом тижня у пологовому відділенні з’явилося на світ 9 маленьких покровчан. За вказаний період у добовому стаціонарі проліковано 123 пацієнти. А Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2171 особа.
Працівники водоканалу виконали 44 заявки по каналізації та 7 по водопровідним мережам.
Добробут продовжує здійснювати заходи з благоустрою, підстригають кущі, здійснюють санітарну обрізку дерев, вивозять шлак гранульований із узбіч доріг. Установлюють та фарбують обмежувачі руху – напівсфери, скопують клумби та завозять чорнозем. Також здійснюють грейдування вулиць Чортомлик, Перевізькі Хутори та здійснюють дрібний ремонт дитячої площадки.
У фахівців Управління праці та соціального захисту населення на прийомі побувало 617 громадян. Обстежено матеріально-побутові умови проживання 26 родин, 11 суб’єктів підприємницької діяльності обстежено робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, виявлено два порушення.
За повідомленням Центру зайнятості протягом тижня працевлаштовано 30 осіб, зареєстровано 26 вакансій. Фахівцями установи проведено 7 профорієнтаційних заходів, серед них - «Міні-ярмарок вакансій – скайп – співбесіда» з представником Державної прикордонної служби щодо можливості укладення контракту для проходження військової служби.
Прес-служба міського голови.