Місто стабільно працює, всі підрозділи функціонують, необхідні послуги надаються

Про це сьогодні повідомив міський голова Олександр Шаповал. Він зазначив, що добігає кінця ще один тиждень війни. Сьогодні 86 день  протистояння оркам.На Дніпропетровщині окупантів немає. Наші Захисники та Захисниці стримують цю нечисть та гонять з нашої землі. У Покрові ситуація контрольована. Місто стабільно працює, всі підрозділи функціонують, необхідні послуги надаються.

Міський голова подякував гірничозбагачувальному комбінату, підприємствам та підприємцям, хто стабільно працює, підтримує наших Захисників, вимушених переселенців. Він зазначив, що місто знову отримало гуманітарний вантаж від фонду «Карітас». Тільки сьогодні продуктові набори від Карітасу надано понад 500 родинам вимушених переселенців.

- Ця робота не припиняється, щодня ми підтримуємо допомогою цих людей. Зараз у місті проживає близько 2 тисяч переселенців. Сім’ї, які через війну втратили домівки. Рятуючи своє життя та життя своїх дітей, опинилися у Покрові. Вчора вони також долучилися до свята, Дня Вишиванки. Заклади культури провели прекрасні заходи.Це надзвичайно важливо, берегти, свою спадщину, наші традиції, - наголосив Олександр Шаповал.

Прес-служба міського голови.