Місто розпочало робочий тиждень

місто розпочало робочий тиждень. Зображення 1
Про результати й плани йшла мова на сьогоднішній оперативній нараді при міському голові.


Тиждень пройшов без пригод, про що доповіли рятувальники. Стабільним за епідситуацією він видався і для медиків. У пологовому відділенні ЦМЛ з’явилося шестеро немовлят, центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2411 містян.
У звичному ритмі працювали соціальні установи. Так, до управління праці й соціального захисту населення звернулося 617 городян, загалом субсидіями охоплено 9063 домогосподарств, 1292 містян отримують пільги. Результатом плідної співпраці влади з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), стали кроки з технічного переоснащення управління, про що повідомила начальник УП та СЗН.
Комунальники працюють у штатному режимі, за минулий тиждень ЖЕО виконало 254 заявки, міськводоканал – 33, «Добробут» продовжує санітарну обрізку дерев.
Перевіряли виконання торгівельними об’єктами рішення надзвичайної протиепізоотичної комісії щодо профілактики та боротьби з африканською чумою свиней спеціалісти управління держпродспоживслужби, виявлено один факт порушень.
Плідним на досягнення став минулий тиждень для освітян, учениця одинадцятого класу НВК№2 Юлія Євсюкова посіла друге місце на обласній олімпіаді з астрономії, а дев’ятикласниця цієї ж школи, Аліна Гришко – третє  з обслуговуючої праці. У загальноосвітніх закладах тривають заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який Покров відзначатиме 15 лютого.
Прес-служба міського голови.