Місто розпочало робочий тиждень

місто розпочало робочий тиждень. Зображення 1
На сьогоднішній щотижневій оперативній нараді при міському голові було підведено підсумок проведеній роботі й визначено нові завдання.


Освітяни проводять інтелектуальні змагання
У загальноосвітніх закладах триває міський етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Вже відомі результати з хімії: серед учнів 8, 9 та 11 класів перемогу здобув НВК№2, десятикласників – друга школа. Проходять онлайн - олімпіади і у професійно-технічному училищі, де учні опановують основи професії не тільки з теорії. Так, триває виробнича практика для майбутніх кухарів, укладено договори з гірничо-збагачувальним комбінатом на підготовку працівників з робітничих спеціальностей.
Головна увага зверненням городян
На цьому наголошував міський голова Олександр Шаповал, зауважуючи на персональній відповідальності керівників за якість та оперативність реагування на запити містян. У цьому розрізі розглядалися тижневі результати роботи комунальників. Виникали запитання щодо зовнішнього освітлення, усунення пориву водогону на Шляховій. Акцент ставився на виконанні сезонних завдань.
Рятувальники усунули три пожежі
Загорання за двома адресами сталося через нехтування елементарних правил пожежної безпеки. А от по Чіатурській все вказувало на підпал, у результаті якого пошкоджено електрощитові під’їзду. За твердженням постраждалих, надзвичайна подія є наслідком дій асоціальних осіб.
Мовою цифр
За минулий тиждень газовиками пущено понад 240 конвекторів. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2628 городян. Субсидією охоплено 8,5 тисяч містян, для порівняння, на кінець опалювального сезону 2016 року нараховувалося трохи більше 8200 мешканців міста.
Прес-служба міського голови.