МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

У закладах освіти пройшли тематичні новорічні та різдвяні заходи з дотриманням протиепідемічних вимог, .

Взято участь у вебінарі “Булінг: порядок реагування та відповідальність керівника закладу”.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 78 хворих, 8 пацієнтів знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1539 осіб , 92 - отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 145 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 77 громадян. Отримали консультацію 154 особи, які не потребують термінового вирішення питань.

Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 11 консультацій.

Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено два виїзди, відвідано п'ять родин за місцем проживання. З двома родинами проведено роботу в телефонному режимі.

Опрацьовано сім повідомлень про домашнє насильство.

Для забезпечення людей з інвалідністю технічними засобами реабілітації, до обласного відділення фонду інвалідів передані заяви та особові справи 4 осіб.

Підготовлено 35 повідомлень особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та особам з інвалідністю про подовження надання громадянам соціальної послуги “догляд вдома”.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 45 громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Порушень не виявлено.

Фахівці управління праці взяли участь у засіданні круглого столу на тему “Пенсійна реформа. Накопичувальна система — чи є альтернатива”. Також приєдналися до онлайн-дискусії, організованої Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики “Реалізація принципу скоординованої політики Стамбульської конвенції в Україні: нові виклики в умовах децентралізації”.

В управлінні обліковується 4482 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1189 домогосподарств, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 413 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись протиепідемічних заходів.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Комунальна сфера

Виконуючи поточні завдання, комунальні служби  зусилля спрямували на прибирання міста від снігу.

У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.