МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

 

Освіта

Заклади освіти міста працюють у звичному режимі. Протягом тижня тривали тематичні заходи до Міжнародного Дня грамотності. Освітяни брали  участь в обласній онлайн-нараді щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників та участі у фаховому конкурсі «Учитель року» та в обласній нараді з питань дошкільної освіти.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебував 76 хворих, 20 пацієнтів  знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1361 особи , 81 - отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 200 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 90 громадян.  Та прийом 279 громадян для отримання довідок й  оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 196 прийнятих справ. Проведено прийом громадян у Шолоховому.

Дві особи взято на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома. Отримано два договори на проходження реабілітації дітей з інвалідністю.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 30 громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Мобільна бригада з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснила один виїзд.  В управлінні обліковується 2731 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1445 домогосподарств, де користуються пільгами, 291 учасник АТО, 415 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено семінари з загальних питань, тренінги, вебінари. фахівці філії провели прийом шукачів роботи в Шлохівському старостинському окрузі.

Для безробітних чоловіків проведено міні-ярмарок вакансій на військову службу за контрактом.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. Впорядковували квітники. Міськводоканал виконав 6 заявок з водопровідних мереж. Тривають капітальні та поточні ремонти.

Прес-служба міського голови.