МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

Випускникам закладів загальної середньої освіти урочисто вручали атестати.

Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв'язку.

Педагоги проходять курси підвищення кваліфікації при ДАНО за дистанційною формою.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 48 хворих, 41 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1224 особи, 80 - отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 135 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 304 громадян. Консультації отримали 134 особи, які не потребують термінового вирішення питань. Через “карантинну скриньку” надійшло 13 заяв на субсидію, опрацьовано 14 прийнятих особових справ.

Опрацьовано 2 повідомлення про вчинення домашнього насильства. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі відвідано дві родини за місцем проживання.

Сформовано виплатні відомості по субсидіям і пільгам, проведено автоматичний перерахунок житлових субсидій.

Взято участь у семінарі для спеціалістів системи соціального захисту (ПМБО “Вікторія”) та у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференції “Порядок оформлення житлових субсидій”.

В управлінні обліковується 2473 отримувачі субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1468 домогосподарств, де користуються пільгами, 290 учасників АТО, 423 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено через скайп-зв'язок семінари з загальних питань, вебінари та тренінги.

Відбулося засідання клубу “Жіноче обличчя”, під час якого учасники намагалися відкрити себе нову, подивитися на себе під іншим ракурсом  та повірити в себе.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали догляд за зеленими насадженнями.

У міськводоканалі виконали 4 заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.