МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

 

Освіта

За підсумками фестивалю педагогічних інновацій освітян Дніпропетровсщини «EDU_FEST Dnipro – 2021» із 44 педагогів-учасників закладів освіти Покровської міської територіальної громади 16 стали призерами.

Педагогічні працівники продовжують проходити курси підвищення кваліфікації при ДАНО за дистанційною формою.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 43 хворих, 41 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1527 осіб, 101 - отримав невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 173 виїзди.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 192 громадян. Консультації отримали 134 особи, які не потребують термінового вирішення питань. Через “карантинну скриньку” надійшло 10 заяв на субсидію. Опрацьовано 122 прийнятф особові справи.

Опрацьовано 2 повідомлення про вчинення домашнього насильства. Мобільною бригадою відвідано за місцем проживання дваі родини, які постраждали від домашнього насильства.

В управлінні обліковується 2809 отримувачів державних допомог, 1226 домогосподарств, де користуються пільгами, 289 учасників АТО, 422 ВПО.

Взято участь у засіданні “Онлайн - школи з основ раннього втручання для представників влади, спеціалістів та батьків” а також у навчанні на тему: «Практичне застосування Закону України «Про публічні закупівлі» та семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференції “«Забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації, в тому числі протезними засобами».

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено через скайп-зв'язок семінари з загальних питань, вебінари та тренінги.

Відбулася робоча зустріч з керівництвом міського сектору філії державної установи "Центр пробації", де було підведено підсумки роботи за І півріччя.

Представники служби зайнятості взяли участь у засіданні круглого столу щодо питань трудового законодавства, охорони праці та послуги служби зайнятості.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали догляд за зеленими насадженнями.

У міськводоканалі виконали дві заявки з водопровідних мереж, накрили один люк.

Прес-служба міського голови.