Місто Покров за тиждень

 

Освіта

Протягом тижня в закладах освіти проведено тематичні виховні заходи до Дня визволення міста від нацистських загарбників. Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку. Вихованці позашкільних осередків беруть активну участь у конкурсах і змаганнях всіх рівнів. Педагогічні працівники  проходять курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою.

Соціальна сфера

Управління праці в режимі карантину здійснює щоденний прийом громадян. За тиждень установу відвідало 254 містян, 236 отримали консультації. Відбувся особистий прийом громадян і у Шолоховому. Мобільною бригадою по роботі з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено 2 виїзди, відвідано 6 постраждалих за місцем проживання, опрацьовано 3 повідомлення щодо домашнього насильства. Фахівці продовжують співпрацю з реабілітаційними центрами, беруть участь у фахових засіданнях. В управлінні обліковується 286 учасників АТО, 421 внутрішньо переміщена особа, 5136 отримувачів житлових субсидій, 1225 домогосподарств, користувачів пільг, 2809, отримувачів державних допомог.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Для безробітних осіб проводяться інформаційні вебінари з ознайомлення з комплексом послуг,  які надаються службою зайнятості.

Медицина

За тиждень Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1794 містян, 97 пацієнтам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У цілодобовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 53 пацієнти, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 61 хворий. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 166 виїздів.

Комунальна сфера

Комунальні підрозділи міста працюють у робочому ритмі, виконують сезонний фронт робіт. Увага – впорядкуванню території Покрова, аварійно-відновлювальним роботам, благоустрою.

Надзвичайники

Для вогнеборців тиждень минув спокійно.

Прес-служба міського голови.