МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта 

На минулому тижні  закладах загальної середньої освіти розпочались зимові канікули.

Підведено підсумки І (міського) етапу обласного конкурсу юних літераторів, художників, композиторів «Собори наших душ». В конкурсі взяли участь 95 учнів закладів загальної середньої освіти міста та вихованців будинку творчості дітей та юнацтва. Визначено 39 призерів у 5 номінаціях та трьох вікових категоріях. Переможці отримали дипломи від управління освіти, їхні роботи  направлені до організаційного комітету для участі  в обласному  етапі.

Відомі результати  і міського  етапу обласного конкурсу комп’ютерної графіки та анімації. В конкурсі взяли участь 45 учнів закладів загальної середньої освіти міста. Визначено 22 переможці у 4 номінаціях та трьох вікових категоріях.  Роботи переможців направлені до участі у  ІІ (обласному) етапі.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 37  хворих, 45 пацієнтів  нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1482 особи , 88 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 200 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 29 громадян. Консультації отримали 136 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.

Тривала підготовка звіту про роботу у 2020 році та планової звітності.

Взято участь у  семінарі,  проведеному  в режимі онлайн ZOOM - конференції на тему: «Передача електронних особових справ отримувачів  житлових субсидій  з одного управління  соціального захисту населення до іншого».

 В управлінні обліковується 5057 отримувачів житлових субсидій, 2832 - державних допомог, 1281  домогосподарство, де користуються пільгами, 285  учасників АТО, 421 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.  Підопічні терцентру взяли участь в новорічних онлайн-заходах.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. 

  Протягом тижня 124 особи отримали інформаційні, консультаційні та послуги з працевлаштування.

Для спеціалістів з профорієнтації пройшов вебінар щодо практичних навичок складання резюме.

 Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 8 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.