МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

Продовжується  дистанційне навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти.

Протягом тижня коллектив НВО став учасником IV Фестивалю партнерства «Освітній хакатон».

Вихованці гуртків дизайну, декоративно-прикладного мистецтва та образотворчого мистецтва взяли участь у заочному конкурсі  дитячої та юнацької творчості «Мій домашній улюбленець».

Взято участь в онлайн-засіданні експертної групи з питань атестації практичних психологів та соціальних педагогів.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 44  хворих, 68 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1586 осіб, 72 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 199 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 105  громадян. Консультації отримали 305  осіб, які не потребують термінового вирішення питань.

Мобільною бригадою  соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства здійснено один виїзд, відвідано 6 родин за місцем проживання.

Взято участь у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференції на тему: «Соціальний захист осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Забезпечення санаторно-курортним лікуванням пільгових категорій  громадян».

В управлінні обліковується 5000 отримувачів житлових субсидій, 2832 - державних допомог, 1286  домогосподарств, де користуються пільгами, 283  учасники АТО, 421 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. 

Проведено семінар для безробітних осіб «16 днів проти  насильства».

Інформують громадськість, що 9 грудня затверджено Порядок одноразової матеріальної допомоги суб’єктам  господарювання, розрахунку її розміру, стягнення, повернення невикористаної її суми.

Рішення щодо надання такої допомоги приймається центром зайнятості до 22 грудня.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 11 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.