МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

 

Освіта

У закладах загальної середньої освіти протягом тижня проводилися тематичні заходи, присвячені Всеукраїнському фестивалю  «Молодь обирає здоров’я».

Вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва БТДЮ стали переможцями дистанційного Всеукраїнського конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Я і мистецтво».

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 73  хворих, 51 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1611  осіб  154  отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 198 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 203 громадян. Консультації отримали 192  особи, які не потребують термінового вирішення питань.

На обслуговування до територіального центру взято дві особи.

Підготовлено 18 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.

Прийнято участь у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференції щодо реалізації державної політики з питань забезпечення осіб з інвалідністю та інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 4007 отримувачів житлових субсидій, 2832 - державних допомог, 1382 домогосподарств, де користуються пільгами, 280  учасників АТО, 419 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. Для безробітних осіб , які перебувають на обліку організовано Skypе семінар з ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

Для працівників філії , які займаються профорієнтацією проведено ZOOM конференцію з методичної допомоги в складанні резюме.

 Для осіб відповідальних за напрямом рекрутингу  пройшла перша серія командної супервізії .

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, збирали та вивозили листя, здійснювали санітарну обрізку дерев. У міськводоканалі виконали  4 заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.