Міський голова зустрівся з жителями селища Чортомлик


У суботу, 23 січня, відбувся виїзний прийом міського голови у Чортомлику.
Жителів віддалених районів селища, які зібралися у приміщенні Чортомлицької школи, хвилювали проблеми водопостачання, енергозабезпечення, освітлення, вивезення сміття, роботи центральної міської лікарні.


Зокрема, люди говорили про відсутність освітлення на зупинці поблизу школи, перебоях електромережі, сухостоях, що загрожують зовнішньому освітленню вказаних будинковолодінь. За всіма цими питаннями, вже у ході зустрічі, міським головою були поставлені конкретні завдання керівникам комунальних служб, присутнім на прийомі.
Так, начальнику «Міськсвітла» Анатолію Лисичку доручено до першого травня відновити освітлення зупинки, провести обстеження аварійних дерев. Було зазначено і про загальну проблему прилеглих селищ та приватного сектора міста – перебоях у електромережі, ситуації, що залежна від діяльності Дніпрообленерго. На сьогодні це питання готується на розгляд депутатів міської ради з пропозицією подання до відповідних вищих інстанцій.
Цікавила жителів і доля селищної школи. Олександр Шаповал спростував чутки стосовно ймовірного закриття Чортомлицької НСЗШ, підкресливши, що заклад і надалі працюватиме у звичному режимі, задовольняючи освітні потреби найменших мешканців Чортомлика.
Говорили на прийомі не лише про проблеми. Мешканці відзначали покращення в роботі комунального підприємства «Саночистка», наголошували на зручності нової зупинки, встановленої за спільних зусиль міського голови та селищного депутата. Олександр Шаповал зазначив, що на прохання людей у Чортомлику з’явиться ще одна зупинка, її встановлення відкладено через несприятливі погодні умови.
За усіма зверненнями, що надійшли цього дня, дані конкретні завдання керівникам відповідних служб, з визначеними термінами виконання.
Вже незабаром відбудеться ще одна зустріч міського голови з жителями центральної частини селища, де обговорюватимуться нагальні проблеми Чортомлика.
Прес-служба міського голови.