Міський голова зустрівся з членами громадської ради

міський голова зустрівся з членами громадської ради. Зображення 1
Під час зустрічі, що тривала у форматі «круглого столу», було оговорено ключові питання життєдіяльності міста.


Дорадчий орган при виконкомі міськради діє з квітня цього року, за цей час громадська рада заявила про бажання не лише вносити пропозиції, а й брати найактивнішу участь у вирішенні питань територіальної громади. Про найпріоритетніші з них говорив міський голова, запрошуючи до спільного обговорення завдань, які сьогодні постають особливо актуально.

Відповідаючи на запитання ініціативної групи ради, Олександр Шаповал детально зупинився на ході робіт з реконструкції вулиці Центральної, площі ім.І.Сірка, парку Мозолевського. Охарактеризував загальну ситуацію щодо ремонту доріг, благоустрою прибудинкових територій. Окремо розповів про кроки з впровадження програми децентралізації теплопостачання, забезпечення соціально-вразливих категорій населення приладами опалення. Не оминув і нагальної проблеми охорони правопорядку, оговоривши з присутніми шляхи поліпшення ситуації, серед яких поступове впровадження програми «Безпечне місто». Повідомив членам громадської ради про перспективи на майбутнє, ділячись планами й цікавлячись пропозиціями. Говорячи про це, міський голова зауважив на необхідності врахування думки громадськості під час формування та реалізації програм розвитку.
Перший крок у цьому напрямку вже зроблено, ініціативна група передала попередньо прийняту резолюцію, покроковий план подальшої діяльності, висловивши своє бажання до плідної співпраці.
- Ми відкриті до конструктивного діалогу, подібні зустрічі, які будуть продовжені, допомагають визначити головні завдання - зазначив Олександр Шаповал, - бачу нашу співпрацю на партнерських засадах – спільно напрацьовуючи кроки ефективного розв’язання багатьох питань, реалізації важливих проектів заради позитивного вирішення нагальних проблем громади.
Прес-служба міського голови.