Міський голова привітав з ювілеєм ветерана праці - Івана Івановича Войта

 

Сьогодні 80-річний ювілей відзначає ветеран праці, шанована людина – Іван Іванович Войт.  Вітали  іменинника не лише в сімейному колі, з найкращими побажаннями завітав міський голова Олександр Шаповал.

Дякуючи за багаторічну сумлінну працю на користь рідного міста міський голова бажав сил і здоров’я на багато років, затишку і  теплоти, щоб кожен  прожитий день був  сонячним і привітним.

  -    Такі люди як ви творять історію міста, - зазначив очільник міста.

Іван Іванович народився на Хмельниччині, навчався в інженерно-будівельному інституті Харкова, працював на будівництвах у Кривому Розі, побував на цілині і в Забайкаллі, але рідним домом давно вже вважає Покров.

До  тодішнього Орджонікідзе потрапив у 1982 році. Починав з майстра у спеціалізованому управління №  552 «Сантехмонтаж». За два роки молодий спеціаліст зарекомендував себе як відповідальний та перспективний працівник, якому можна довірити важливу посаду. І не помилився.

22 роки Іван Іванович добросовісно і результативно працював головним інженером газового господарства міста.  Це були переломні 90-і напружені нульові. Саме тоді тривала масштабна газифікація приватного сектора міста та найближчих сіл. З 1999 року до реорганізації управління компетентному фахівцю випало очолювати підприємство, докладаючи зусиль для забезпечення безаварійного газопостачання населення міста.

Досвідчений газовик і на пенсії не сидів без діла. Деякий час працював  майстром. Де б  не трудився ветеран, скрізь залишав по собі добру пам'ять і трудові відзнаки.

У свої вісімдесят Іван Іванович Войт залишається таким же оптимістом, не втрачає енергійності, почуття гумору та інтересу до життя. Йому не байдуже, чим живе рідне місто, тішиться змінам, бажає Покрову  розвитку і процвітання.

Прес-служба міського голови.