Міський голова привітав комунальників з професійним святом

У третю неділю березня вітання приймають ті, хто дбає про чистоту й добробут міста. Напередодні цієї дати у Покрові пройшли урочистості з вшанування людей, які належать до такої важливої – комунальної сфери.

У затишній залі Школи мистецтв їх зустрічали особливо піднесено, бо саме руками цих людей творяться життєві блага. Щирі слова привітань працівникам комунальних підприємств адресував міський голова Олександр Шаповал, вручаючи відзнаки й дякуючи за щоденну копітку працю, за любов до свого міста.

-Затишне, комфортне, чисте місто – це Ваша заслуга. За таким складним щоденним процесом стоїть злагоджена робота наших комунальних підприємств. Тільки Ви знаєте скільки необхідно докласти зусиль, аби життя міста було стабільним та спокійним. Спасибі за Ваш труд, за Ваші неспокійні серця. Щастя Вам, здоров’я, благополуччя Вашим родинам, - наголосив Олександр Шаповал.

До слів привітань приєднувалася Тетяна Мороз, помічник народного депутата Андрія Шипка, передаючи поздоровлення та Подяки.

Слова вдячності лунали і від артистів. Прекрасну концертну програму за участі викладачів мистецьких осередків підготував відділ культури виконкому, для людей, котрі дбають про місто, чия професія, робити його кращим, безпечним та затишним.

Прес-служба міського голови.