Міський голова провів робочу нараду на базі 23-го дитячого садка

міський голова провів робочу нараду на базі 23-го дитячого садка. Зображення 1
Підготовка до навчального року триває. Вчора Олександр Шаповал спільно з заступниками – Наталією Бондаренко, Миколою Гончаровим, начальником управління освіти Галиною Рубахою, директором восьмої школи Тетяною Ходосовською, завідуючою садка Наталією Дубіною та головою батьківського комітету СЗШ №8 Олександром Мельником обговорили стан справ, хід підготовчих та ремонтних робіт.


Це вже не перша зустріч з адміністрацією закладу, який, рішенням сесії, реорганізувався у НВК№2, шляхом злиття восьмої школи та садка. Такий крок управління освіти – вимога часу, напрямок до розширення освітніх послуг, головне – створення умов щодо адаптації наймолодших школярів до навчально-виховного процесу, котрий триватиме у оптимально-комфортній для шестирічок атмосфері садка.
Піклуванням міської влади створюються якісні умови для навчання та перебування дітей, віднайдено кошти для проведення ремонтних робіт. Матеріальні витрати не ляжуть на плечі батьків. У належний вигляд, згідно вимогам та нормам безпеки, будуть приведені класні, ігрові кімнати, вбиральні, де з’являться енергозберігаючі вікна.
Безпосередньо на місці було з’ясовано проблемні моменти, міський голова проінспектував і стан прилеглої території садка.
Сьогодні, під час засідання щотижневого штабу, одним з перших Олександр Шаповал заслухав питання підготовки закладів освіти до нового навчального року. Акцентував увагу на активізації ремонтних та підготовчих робіт із залученням до процесу керівників комунальних підприємств. Завдання вчасно завершити заплановане, терміни та якість виконання перебувають на особистому контролі міського голови.
Прес-служба міського голови.

міський голова провів робочу нараду на базі 23-го дитячого садка. Зображення 2

міський голова провів робочу нараду на базі 23-го дитячого садка. Зображення 3

міський голова провів робочу нараду на базі 23-го дитячого садка. Зображення 4