Майже півстоліття у комунальній сфері

майже півстоліття у комунальній сфері. Зображення 1
Саме стільки віддала обраній справі Любов Яблуновська, пройшовши шлях від нормувальника до начальника ЖЕО. Сьогодні Любов Василівна перегорнула ювілейну сторінку свого життя. З цієї нагоди ветерана комунальної галузі привітав міський голова Олександр Шаповал.


З найкращими побажаннями, квітами та вітальною адресою – Олександр Шаповал поздоровляв Любов Яблуновську з важливим життєвим рубежем, дякуючи за роки, віддані рідному місту.
Любов Василівна пов’язує їх з підприємством, до якого прийшла на початку 70-х. Роки розвитку та становлення комунальної сфери ішли паралельно з її особистим професійним зростанням. Нормувальник, начальник планового бюро, майстер, старший майстер, начальник другого будинкоуправління – Любов Яблуновська пройшла усі сходинки такої непростої, але затребуваної суспільством професії, очоливши у 2004-му рідний колектив.
Періоди економічних спадів, змін та перебудов ЖЕО незмінно зустрічало на комунальному фронті з керівником, для якої головним було місто і рідний колектив. Вони залишалися єдиною командою, показуючи результативність роботи, дивуючи злагодженістю. ЖЕО вражало містян самобутніми виставками талантів, презентаціями, що отримували незаперечну перемогу святкових вернісажів Дня міста. За всім цим стояла небайдужа особистість, з неспокійним серцем – Любов Яблуновська, володар професійний відзнак, серед яких найдорожча - “За особливі заслуги перед містом”. Вона і зараз розглядає заслужений відпочинок як продовження професійної діяльності з благоустрою тепер уже власноруч розбитих квітників та газонів, про які розповідає доньці Інні, хіміку-біологу, директору школи, онучці – Катерині, фінансисту провідної кампанії. Доля винагородила її прекрасною родиною та друзями, які були поряд у найважчий життєвий період і залишаються з нею сьогодні, людиною, що разом з рідним містом зустрічає кожен свій новий день.
Прес-служба міського голови.