«Манганіт» розпочав новий навчальний рік

«манганіт» розпочав новий навчальний рік. Зображення 1


Комплексна Дитячо-юнацька спортивна школа вступила у вересень по-олімпійськи: традиційними легкоатлетичними змаганнями, які об’єднали усі відділення закладу. Своїми ж планами поділилися на зустрічі з батьківською громадськістю.


Обговорювали не тільки плани, а й досягнення. Цьогоріч школа, якій виповнюється 45 років, стала учасником змагань усіх рівнів, п’ятеро вихованців виконали нормативи першого дорослого розряду, 24 – другого й третього, 90 – юнацькі розряди.
Говорячи про успішний рік, директор школи Ольга Меркулова дякувала батькам і тренерам за спільну роботу, наголошуючи, що стабільне функціонування школи було б неможливим без дієвої підтримки міського голови Олександра Шаповала, розуміння голови профспілкового комітету комбінату Євгена Запускалова. За цих важливих чинників "Манганіт" може говорити про плани на майбутнє.
Сьогодні в школі займається понад 250 вихованців у відділеннях стрибків у воду, плавання, легкої атлетики. З ними працюють досвідчені тренери: Віктор Шинкаренко, Тетяна Сініцина, Артем Сілін, Ольга Бєлозьорова, Анастасія Янченко, Олена Пацеріна, Ольга Меркулова, Влада Хмара. Виступаючи перед батьками, наставники дітей зауважували на важливості міцного тандему, завдяки якому юні спортсмени розвиваються, досягаючи вагомих результатів.
Це стверджували випускники школи, присутні на зустрічі – майстер спорту міжнародного класу, член збірної України з легкої атлетики, рекордсменка України у бігові на 1500 м, учасниця Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні Анжеліка Шевченко та майстер спорту міжнародного класу, п’ятиразовий чемпіон Європи з п’ятиборства, багаторазовий чемпіон України – Владислав Міщенко.

«манганіт» розпочав новий навчальний рік. Зображення 2 «манганіт» розпочав новий навчальний рік. Зображення 3
Такі досягнення свідчать, що школа іде вперед, підкреслювала заступник міського голови Наталія Бондаренко, вітаючи батьків та тренерів з початком навчального року, зазначаючи, що саме цей аспект є визначальним для влади: підтримувати й сприяти розвитку закладу, де діти знаходять себе, самостверджуються у спорті.
КДЮСШ "Манганіт" сповнена серйозних задумів, вже зараз триває підготовка до змагань і турнірів, де юні спортсмени боротимуться за першість, за нову висоту.
Прес-служба міського голови.