Люди твого міста. Оксана Лобанова: «Вибір, покликання і натхнення – це моя робота»

 

Робота має цікавити, приностити відчуття гармонії та задоволення. Це як ніхто знає заступник директора Покровської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості Оксана Лобанова.

Сьогодні Оксана Григорівна разом зі своїми колегами  відзначає 30-річний ювілей державної служби зайнятості. Для неї це особлива дата, адже уся її трудова біографія пов’язана зі сферою зайнятості.  Починала у 2001-му. Рік став знаковим не лише  для молодого спеціаліста, а й усієї державної служби зайнятості. Відбувалася трансформація, принципово мінялася система допомоги людям, які опинилися без роботи, впроваджувалися новітні технології.

За єдиною технологією обслуговування  незайнятого населення  (ЄТОН) почали працювати, безпосередньо, й у відділі  працевлаштування міського центру зайнятості, куди прийшла Оксана Лобанова. Природні комунікабельність, тактовність, доброзичливість стали незамінними у роботі з людьми.

«Вас так надовго не вистачить», - застерігали самі клієнти, бачачи, з якою самовідданістю трудиться молода дівчина.

Але вистачило. Пройшло 19 років, а Оксана Григорівна  ставиться до всіх з такою ж доброзичливістю і увагою.

Сім з них працювала у відділі бухгалтерського обліку, і вже шостий рік -  заступником директора, нині до цієї посади додадуться обов’язки начальника відділу соціальної допомоги. Кожна нова сходинка – це постійне навчання і робота над собою, новий виток розвитку й нові виклики.

Базою  для професійного росту стали  нинішня Дніпропетровська державна  фінансова академія та Європейский університет, де випускниця сьомої школи здобувала освіту.

Досвід і професіоналізм дозволяють  успішно  справлятися з широким колом завдань. Оксана Лобанова переконана - легко від того, що працює в дуже хорошому, дружному колективі. Від того робота в радість, є бажання і натхнення. Отже і результат, який виникає не лише від професійної цікавості, а й від атмосфери.

Гармонійна атмосфера важлива для Оксани Григорівни не лише у професійному житті. Для сім’ї, рідних, друзів, знайомих  вона людина, яка випромінює добро, з ким легко і комфортно.

Розвиватись та пізнавати нове воліє  не лише у професійній сфері. Серед захоплень читання та подорожі. Покровчанка вважає, для цього не обов’язково їхати за кордон, в Україні безліч цікавих куточків, які варто відвідати. Серед улюблених – Одеса, де живуть усі найрідніші. Позитивне мислення і любов до людей – це те, що допомагає Оксані Лобановій відчувати себе щасливою і реалізованою і в роботі, і в житті.

Прес-служба міського голови.