Люди твого міста: з їх дбайливих рук розквітає Покров

 

Квітуче впорядковане місто – це визначення залишається одним з головних характеристик Покрова. За ним стоїть щоденна копітка праця трудівниць «Добробуту». 

Скільки сил та любові необхідно, аби подарувати радість містянам, знає бригадир озеленювачів Ірина Кот. Вже понад 16 років вона працює у комунальній сфері, займається благоустроєм нашого спільного дому. Саме так називає Покров, до якого переїхала у 1987 році.

Місто стало її життям і її натхненням. Разом з колегами по бригаді уквітчує Покров. Вони висаджують тисячі саджанців, доглядають, піклуються, задля краси, що полонить покровчан і гостей міста. Ірина може годинами розповідати про квіти, серед найулюбленіших – герань та пеларгонія, говорити про роботу, котру не назвати легкою, але яка приносить їй задоволення своїми результатами. Тому що вони створюють красу й затишок, в теплу пору – впорядковуючи квітники та газони, а холодну – територію міста. З їхніх дбайливих рук розквітає Покров, даруючи нам масу позитивних вражень і емоцій. Місто, яке ми любимо, яким пишаємося.

Прес-служба міського голови.