Люди твого міста: Валентина Кашлюченко – творчість в радість

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва. Після приєднання старостинського округу до міста,  у Покрові побільшало не  лише осередків культури, а й творчих, талановитих людей. Серед тих, хто зберігає і примножує культурну спадщину рідного краю завідуюча Миронівським сільським клубом – Валентина Кашлюченко.

Улюбленій роботі Валентина Миколаївна присвятила 34 роки. Повернувшись після навчання до рідного села, дівчина переступила поріг місцевого клубу в якості керівника закладу і залишається ним і донині. Сьогодні вона вже досвідчений, творчий, ініціативний, працівник культури, на чиєму рахунку безліч святкових заходів, концертів, втілених цікавих ідей. Хоч Миронівка зовсім невеликий населений пункт, але тут живуть небайдужі, ініціативні, творчі люди, для яких клуб –  це центр дозвілля і осередок культури.

Саме тут місцева громада  творчо гуртується, аби відзначити  державні, народні, родинні  свята та події місцевого значення.

Нещодавно за ініціативи Валентини Кашлюченко у клубі з’явилася етнографічна світлиця. Сільські старожили поділилися речами побуту своїх батьків та дідів, вишивками та іншими власноруч виготовленими виробами. Тепер це музейні експонати, які створюють надзвичайну атмосферу, спонукаючи відвідувачів, серед яких чимало дітей, більше дізнатися про історію свого славного краю.

Кілька десятиліть плідної праці не позбавили Валентину Миколаївну ентузіазму та творчого запалу. Її енергійність, оптимізм, доброзичливість імпонує односельцям, які з повагою ставляться до керівника культурного осередку.

Жінка не лише гарний фахівець, а й добра господиня, турботлива дружина і любляча мама. 9 листопада дружна сім’я  приєдналася до привітань, які лунають на адресу Валентини Кашлюченко й усіх працівників культури міста. Тож з нагоди свята, хочеться побажати невичерпного натхнення, потужної творчої енергії та вдячних цінителів вашої праці!

Прес-служба міського голови.