Любимо рідну країну!

День туризму, що припадає на календарі наприкінці вересня - гарний привід пригадати історію нашого краю та країни. У реаліях сьогоднішнього життя всім нам не вистачає подорожей та мандрівок. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, та зараз - тривала пауза. З приводу такої дати заклади культури Покрова підготували цікаві зустрічі, віртуальні подорожі країною та знайомими куточками рідного краю. Онлайн-марафон підтримали і освітні заклади, презентувавши щемливі світлини зі знакових куточків міста та України.

Публічна бібліотека та бібліотечні філії організували для своїх читачів тематичні виставки, майстер-класи та онлайн-екскурсії.

У приміщенні арт-центру на заході-інтерактиві говорили про мальовничі місця країни та “збирали” туриста у подорож.

Для своїх постійних читачів та гостей бібліотекарі зібрали книжкові виставки з добірками книг, де йдеться про визначні та гарні місця нашої держави, які варто побачити, а також познайомили з матеріалами краєзнавчого характеру з історії рідного краю.

Також цікавими до перегляду стали коротенькі відео з уривками творів популярних та малознайомих авторів, що презентували у віртуальному форматі працівники публічної бібліотеки міста.

Творчим колективом Шолоховського СБК презентовано відеопроект "Стежками рідного краю". Краєвиди рідного селища, його історія та світлини минулих літ не лишили байдужим жодного глядача!

Що жодна туристична подорож неможлива без пісні нагадали колективи Школи мистецтв та Дитячої музичної школи.

Туризм відіграє значну роль у житті країни. Завдяки розвитку туризму Україна стає все більш відомою в світі як держава з багатою історією і культурою.

Прес-служба міського голови.