Ляльковий театр у парку Бориса Мозолевського. Пройшла друга зустріч “Клубу молодих мам”

Днями у центральному парку відбулася друга зустріч у рамках міського проекту “Клуб молодих мам”. Очевидно, що ідея зацікавила покровчанок, і зібрала ще більшу кількість учасників.

Цього разу на матусь та їхніх малюків чекала цікава лялькова вистава, яку підготували представники Центральної міської бібліотеки для дітей - Тетяна Литвиненко і Наталія Данова. Весела казка про пригоди котика Мурчика викликала у дітлахів справжнє захоплення та жвавий інтерес. Тим часом їхні мами констатують - Клуб відкриває для них нові можливості для спілкування, навчання та відпочинку.

- Я прийшла сюди з вдома дітками. Під час першої зустрічі нас вчили робити дитячий масаж, що сподобалося моїй молодшій донечці. Сьогодні ми побачили виставу і також було дуже цікаво.

Взагалі, ідея створення такого клубу дуже доречна. Адже так у нас з'являються нові контакти, розширюється спілкування, ми створили групу у “Вайбері”, де можемо ділитися цікавими ідеями. Сподіваюся, що у нас буде плідна співпраця і з мамами, і з організаторами клубу яким ми надзвичайно вдячні, — говорить Любов, одна з активних учасників клубу.

Її підтримує мати двох дітей Ірина:

- Нині інтернет дає багато можливостей для спілкування. Проте віртуальне спілкування і спілкування наживо — це зовсім різні речі. Я впевнена, що подібні зустрічі будуть дуже корисними. Ми вчимося новому, маємо свої пропозиції та ідеї. Обов'язково будемо приходити сюди знову. Людям це цікаво, крім того, це додаткова можливість гарно провести час з дітьми на свіжому повітрі.

Як відзначають у відділі молоді та спорту, проект розвивається, і в їхніх планах реалізувати багато нових ідей. Зокрема, плануються різноманітні цікаві майстер-класи і не лише в парку. Важливо, що ідеї пропонують самі мами.

Клуб “Молодих мам” відкритий для нових учасників, цікавих пропозицій і готовий до того, аби стати платформою для змістовного дозвілля покровчанок та активного материнства.

Прес-служба міського голови.