Літо – канікули – відпочинок

літо – канікули – відпочинок. Зображення 1
Ці три слова є ключовими в оздоровчій кампанії, і визначальними для дітей. Саме так малеча характеризувала старт літа-2017, що заклав підґрунтя подальшому змістовному відпочинку.


Перший етап оздоровчої кампанії вже залишився за плечима. За твердженнями дітей і батьків, промайнув незабутніми днями, кожен з яких був насичений подіями й відкриттями. Складаючись з головних чинників: максимального охоплення малечі відпочинком, оздоровчого режиму дня та гарного настрою .

Пришкільні табори, дитячі дошкільні та позашкільні заклади стали справжніми генераторами цікавих ідей та творчості. Літня школа БТДЮ, ДЮСШ запрошували до мистецько-спортивного дозвілля, організовуючи малечу за нахилами та уподобаннями. Дітвора брала участь у змаганнях, фестивалях, святах, розважальних програмах, одним з яких став пізнавальний квест "Правила дозвілля знай – про здоров’я дбай." У пізнавально-ігровій формі демонстрували рівень спортивної та туристичної підготовки, ділилися знаннями з безпеки життєдіяльності, у тому числі, й поводженні у випадку непередбачуваних ситуацій. Змагалися не лише у активному дозвіллі, а й інтелектуальних перегонах.

Практика літнього вдосконалення мов продовжилася цьогоріч, розширивши спектр обраного матеріалу. Поліглоти зосереджувалися на англійській, німецькій, французькій і навіть польській мовах. Що відкрили у мовних таборах, показали під час великого фестивального зібрання. Пізнання лексики подали через цікаві музично-театралізовані презентації. Кожен табір показав свою згуртованість – командність. А враженнями ділилися під час табірних лінійок, розповідаючи про досягнення, пишаючись й радіючи за свій дружній осередок.
Перший етап оздоровлення за спиною, але не завершено. Літо веселих організованих канікул продовжується.
Прес-служба міського голови.

літо – канікули – відпочинок. Зображення 2

літо – канікули – відпочинок. Зображення 3

літо – канікули – відпочинок. Зображення 4

літо – канікули – відпочинок. Зображення 5

літо – канікули – відпочинок. Зображення 6

літо – канікули – відпочинок. Зображення 7