Квіти й слова вдячності – вчителям

квіти й слова вдячності – вчителям. Зображення 1
Напередодні головного освітянського свята – Дня учителя, педагогів міста урочисто зустрічали у міськвиконкомі, вітаючи людей, чия професія то велике покликання - навчати дітей.
Ініційована міським головою Олександром Шаповалом, зустріч не випадково відбувалася у переддень Дня учителя, аби не завадити освітянам провести свято у колі учнів та колег.


Через термінові справи міський голова не зміг особисто привітати людей, що присвятили життя найгуманнішій професії. Теплі щирі слова і від його імені теж адресував очільникам загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, викладачам, чий досвід визнано передовим, народний депутат України Андрій Шипко, котрий вручив грамоти Верховної Ради та медалі завідуючій дитячого дошкільного закладу №21 Інні Дощенко, вчителю української мови та літератури дев’ятої школи Надії Волик, подяки викладачам за вагомі фахові досягнення.
Особливим було звернення до вчителів заступника міського голови Наталії Бондаренко, як до колег, фундаторів найкращого, що закладається в особистості дитини. Разом з радником міського голови Віталієм Солянком, від імені Олександра Шаповала, вона вручила педагогам Почесні грамоти та грошові премії.
Вітали освітян депутат облради Марина Петросянц, начальник управління освіти Галина Рубаха, на нові звершення благословляв благочинний Нікопольського району та м.Покров протоієрей Володимир.
Офіційна зустріч проходила у атмосфері дружнього спілкування, як наголошували педагоги, в оновленому форматі, наближеному до вчителя. Вже завтра на освітян чекає традиційний День самоуправління — головна ознака свята вчителів, солодощі від нардепа та грошова премія, котру розпорядженням міського голови отримає кожен працівник освітньої сфери.
Прес-служба міського голови.

квіти й слова вдячності – вчителям. Зображення 2

 квіти й слова вдячності – вчителям. Зображення 3