Курсанти ДСНС допомагають соціальним працівникам

 

Для майбутніх надзвичайників, як і інших студентів вишів, триває карантин. Цей час вони присвятили волонтерству.

У формі та засобах захисту, курсанти разом з працівниками територіального центру вже зранку поспішають до тих, хто потребує підтримки. Сьогодні на часі доставка продуктових наборів від міського голови, тож вони теж долучилися до доброчинної справи. Не забувають нагадати літнім людям про карантинні правила, безпеку і обов'язково побажати здоров'я. Для покровчан Євгена та Володимира Харченків, Дениса Івлева, Кирила Лисниченка та Влада Мельника це вже професійний досвід. Разом з іншими курсантами ДСНС України вони долучилися до масштабного волонтерського руху, ініційованого вишами цивільного захисту, бо цього вимагає час.

-Це наша професія — допомагати людям, - говорить Євген Харченко. Денис Івлев додає, що сьогодні це необхідність, підтримувати стариків, інвалідів, хто не може через карантин вийти з дому.

Соціальні працівники теж раді такому співробітництву. За словами директора терцентру Наталії Даниленко, згуртованість дій дозволяє охопити більше коло містян, які чекають на підтримку. Курсанти допомагатимуть протягом усього карантину, зазначає начальник 44 ДПРЧ Віталій Дощенко, вони серйозно та відповідально ставляться до волонтерства, головне ж, прагнуть бути корисними своєму місту.

Прес-служба міського голови.