Кубок області та “срібло” Чемпіонату Європи. Успішний тиждень спортсменів Покрова

 

Спортивний сезон 2019 року поступово наближається до закінчення, але спортсмени Покрова не зупиняються і продовжують здобувати нагороди на турнірах різного рівня. Тиждень, що минув, приніс місту чергові перемоги.

Дзюдо. “Срібло” покровчанки на Кубку Європи

Минулого тижня в Угорщині у місті Дьор відбувся Кубок Європи середа кадетів U18. У складі збірної України участь у цьому турнірі взяла представниця відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка Єлизавета Литвиненко.

Дівчина виступала у ваговій категорії до 70 кілограм. На цих змаганнях вихованка тренера Сергія Сінілова провела 5 поєдинків. Єлизавета заслужено піднялася на п'єдестал, вигравши срібну медаль цього турніру. Загалом збірна України в Кубку Європи завоювала 10 медалей і посіла друге командне місце.

Вітаємо нашу дзюдоїстку та її наставника з черговим успіхом на міжнародній арені.

Хортинг. Кубок області знову виграла команда Покрова

Вихованці спортивного клуба “Спарта-2008” (тренер Тарас Міщенко) сьогодні заслужено вважаються лідерами в регіоні в такому напрямку бойових єдиноборств, як хортинг. Цей вид спорту органічно поєднує в собі різні бійцівські напрямки, що сприяє гармонійному розвитку  атлетів.

Черговим підтвердженням високого рівня вихованців “Спарти” став Кубок області з бойового хортингу, який пройшов минулої суботи, 16 листопада, у місті. Дніпро. Турнір зібрав учасників з різних регіонів Дніпропетровщини, тож для перемоги довелося докласти усіх зусиль.

Приємно відзначити, що наші бійці змогли повторити минулорічний успіх. У загальному заліку Покров посів перше командне місце! Додамо, що цієї весни покровчани також виграли Чемпіонат області. Тож в нинішньому спортивному сезоні вони зробили своєрідний золотий “дубль”, ставши переможцями двох основних турнірів Дніпропетровщини.

Прес-служба міського голови.