Конкурс «Покров має таланти» перетнув фінальну смугу

Вже втретє під патронатом міського голови Олександра Шаповала в місті проходить мистецький фестиваль, котрий об’єднує покровчан. За роки існування конкурс відкрив нові імена, доводячи, що Покров – місто талановитих людей.

Фестиваль цікавий усім, адже не має кордонів. Усі бажаючі, незалежно від віку й професії, можуть заявити про себе, як про креативних, самобутніх – творчих

На конкурсній сцені розкривалися усі мистецькі жанри – інструментальний і хореографічний, театральний і оригінальний, художнього читання та гумористичних мініатюр. Містян не обмежували у прагненні до самореалізації.

Третій фестиваль теж запам’ятається нестандартними виконавцями, що вражали своєю майстерністю.

Традиційно, у День Незалежності України, фіналісти конкурсу презентували свої вирішальні номери.

Десять виконавців витримали усі етапи творчих перегонів, найвідповідальнішим був останній виступ, за яким містяни визначатимуть переможця.

Номінанти - Даніїл Паніщев, Анжеліка Сичевська, Анатолій Калашник, Ярослав Сидоренко, Надія Гринь, Володимир Бродін, Олег Шевчук, Ярослав Зорін, колективи «Спорт - Dens» ДЮСШ ім. Д.Дідіка та «Універсал-сервіс ЛТД» створили справжню атмосферу свята.

Зі сцени лунали знайомі хіти у новому прочитанні, поезії та ліричні мініатюри.

Що найбільше вразило покровчан, ми дізнаємося у жовтні, під час оголошення імені переможця.

Зараз розпочинається головний етап – голосування, що триватиме до 4 жовтня.

Кожен мешканець міста може віддати свій голос, підтримати конкурсанта, перейшовши за посиланням офіційного сайту міста.

Результати онлайн-голосування, ім’я переможця третього міського конкурсу «Покров має таланти -2019», будуть урочисто оголошені під час святкування Дня міста.

Тож, голосуємо! Підтримуємо таланти Покрова!

Прес-служба міського голови.