Конкурс дитячих малюнків «Живи безпечно» знайшов своїх переможців

Дитячий конкурс малюнків «Живи безпечно», що пройшов у рамках місячника безпечного використання природного газу в побуті від компанії Дніпропетровської філії "Газмережі", визначив переможців. Серед них - талановиті покровчани!

Переможницею конкурсу стала вихованка гуртку "Дивоцвіт" Будинку творчості дітей та юнацтва Кіра Коняхіна. Робота дівчинки - краща у категорії 10 -13 років. Відзначено також роботи фіналістів творчих змагань - Богдани Приладишевої (ліцей №2), Аліни Левади, Іллі Козененко, Софії Пташинської (ліцей №6), Мар'яни Неділько (ліцей №8), Іллі Косинця, Олександри Ященко (ліцей №9), Марії Остапенко (гімназія №4).

Організатори відзначили, що до конкурсу надійшло 450 малюнків зі всієї Дніпропетровщини. Зазначили, що кожна робота - особлива, насичена цікавим творчим баченням актуального питання, наповнена дитячою щирістю та теплом.

Конкурс цікавий тим, що в ході творчого пошуку роботи діти опрацьовують дуже потрібну для себе інформацію - чим небезпечний газ та які правила поведінки у разі надзвичайних ситуацій. І своєю творчість доносять ці необхідні знання іншим.

Організатори конкурсу нагородили юних творців подарунками. Переможці отримали павербанки, а фіналістів заохотили корисними подарунками для творчості.

Щирі вітання юним митцям та їх наставникам!

Прес-служба міського голови.