Комунальники працюють у посиленому режимі

комунальники працюють у посиленому режимі. Зображення 1
Складні погодні умови останніх днів змусили служби Покрова працювати у посиленому режимі. У цілодобовому ритмі працює "Добробут", управляюча компанія, розчищають дороги, тротуари, проводять їх обробку посипковим матеріалом. Роботою були охоплені усі райони Покрова.


комунальники працюють у посиленому режимі. Зображення 2Особливу небезпеку морозна погода складає для безхатченків та городян, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тут свою позитивну роль відіграли стаціонарні пункти обігріву, які функціонують за адресами: вулиця Центральна, 62 і Київська, 9 (селище Рудник). Як відзначають у територіальному центрі, за святкові дні пункти обігріву відвідало близько 50 осіб. Тут вони могли зігрітися, отримати гарячу їжу та іншу допомогу.комунальники працюють у посиленому режимі. Зображення 3
Варто відзначити, що в місті триває ще один благодійний проект щодо допомоги людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Кожну суботу та неділю о 10.30 біля будівлі колишньої їдальні № 8 проходять благодійні обіди для цієї категорії городян. В період холодів така підтримка є особливо важливою.
Прес-служба міського голови