Коли закон – не закон

коли закон – не закон. Зображення 1


Тема паркування автомобілів в неустановлених місцях не втрачає своєї актуальності - питання, що напряму залежить від свідомості власників автотранспортних засобів.


Доказів, що центральна вулиця Центральна є пішохідною – вдосталь. В усякому разі, для законослухняного водія, який бачить забороняючи знаки. Як показує практика, бачать далеко не всі, або ж воліють не помічати.
Центральна вулиця стала місцем "зручного" паркування постачальників торгівельних закладів, власників магазинів і деяких автомобілістів, котрі нехтують правилами дорожнього руху. Для певної категорії водіїв, вочевидь, те вже стало нормою. Вони не вбачають проблеми у самовільних зупинках поблизу пішохідних переходів, перехресть, впритул до зупинок маршруток, часом і під самим знаком заборони. Не бентежить розташування на Центральна шкіл, позашкільних закладів, до яких саме центральною вулицею прямують діти.
Вочевидь, вплинути на ситуацію тільки попереджувальними заходами неможливо, водії продовжують порушувати як правила благоустрою на території м.Покров, так і правила дорожнього руху. Тож любителям ставити автівки у «зручних» місцях незаконне паркування спустошить гаманець. Днями це відчули на собі власники автомобілів, які знехтували знаком «В’їзд заборонено».
Прес-служба міського голови.