Коли для віку немає часу

 

День ветерана одна з найпозитивніших спільнот Покрова, команда “Спортивних бабусь”, зустріла веселим флеш-мобом і справжньою спартакіадою.

О пів на восьму фізкультурниці вже поспішали до центрального парку, аби перед зарядкою пройтись затишними алеями, вдихаючи свіжість вересневого повітря. Для них це обов’язковий етап оздоровлення і гарного самопочуття. За два роки існування проекту це стало невід’ємною частиною занять, як і традиція, зустрічати День ветерана новими досягненнями.

Цьогорічну, останню суботу вересня, команда ознаменувала запальним флеш-мобом і спартакіадою. Весело, а головне із задоволенням і гарним настроєм, долаючи етапи спортивних конкурсів. За роки існування команда зросла вдвічі, як шуткують спортсменки, коли скласти їхній вік, можна побити усі рекорди. Насправді, їхні досягнення в іншому — дивовижній життєлюбності, яка захоплює і надихає молодих. Бо для них немає віку, є бажання підкорювати все нові вершини, ламаючи існуючі стереотипи.

Вони займаються у тренажерному залі, опановують йогу, відвідують університет третього віку, є активними користувачами соцмереж, учасниками усіх загальноміських заходів, мріють про мандрівки та планують нові подорожі.

Їхня осінь не сіра, а збагачена фарбами. Саме цього і прагнули волонтери, коли за підтримки міського голови Олександра Шаповала розпочинали у реконструйованому парку унікальний соціальний проект.

Сьогодні він є прикладом особливого ставлення - турботи й підтримки людей старшого віку. Напередодні Дня ветерана дівчата-волонтери передавали найщиріші вітання команді від міського голови. Бажаючи щастя й здоров’я і, звичайно ж, нових спортивних звершень.

Прес-служба міського голови.