Кінець року з перемогами. Акробати ДЮСШ з медалями Всеукраїнського турніру

кінець року з перемогами. акробати дюсш з медалями всеукраїнського турніру. Зображення 1
"Місто Лева" протягом року подарувало спортсменам Покрова чимало яскравих вражень і перемог. Приємні спогади про Львів залишаються наприкінці сезону і у вихованців відділення спортивної акробатики міської Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка. Вже традиційно вони взяли участь у Всеукраїнському турнірі пам'яті заслуженого тренера України Олексія Чернявого.


Змагання, які зібрали сотні спортсменів з різних областей і регіонів України, стали останніми в нинішньому спортивному сезоні. Про школу акробатики Покрова добре знають у світі цього виду спорту. Тож не дивно, що і на цих змаганнях наша команда увійшла до категорії фаворитів. І, як показали підсумкові результати, це було цілком виправдано. На турнірі наші акробати зібрали врожай нагород різного рівня.
Так, чемпіонами турніру стали Артур Євтушенко - Катерина Гужва, Спартак Заульский — Орина Забутна, Олена Калюка — Марина Паронян.кінець року з перемогами. акробати дюсш з медалями всеукраїнського турніру. Зображення 2
Срібні нагороди здобули Анастасія Веселова — Валерія Дрок — Ілона Федюк, Валерія Марусиченко — Ксенія Галанова — Софія Горячева, Валерія Лісогурська — Марія Шевкунова, Владислав Кікоть - Іван Селіванов.
До числа бронзових призерів турніру увійшли Роман Кожанов — Дарина Стрілець, Поліна Макеєва — Валерія Макеєва — Діана Третьякова, Ярослав Євтушенко — Діана Демченко, Валерія Дрок — Анастасія Веселова — Мілена Токмань, Поліна Венгер, Даніїл Радочинський — Віталій Марусиченко.кінець року з перемогами. акробати дюсш з медалями всеукраїнського турніру. Зображення 3
Щиро вітаємо спортсменів та їх тренерів Ольгу Образцову, Наталію Токмань, Тетяну Венгер і Василису Носик з переможним закінченням спортивного сезону 2018. Бажаємо, щоб і в новому році вони продовжували залишатися лідерами в цьому виді спорту та збільшували спортивну славу нашого міста!

Прес-служба міського голови. 

кінець року з перемогами. акробати дюсш з медалями всеукраїнського турніру. Зображення 4