Керівники звітували

керівники звітували. Зображення 1


22 лютого щотижнева оперативна нарада при міському голові розпочалася з приємних новин.


Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти вкотре підтвердили свій високий рівень підготовки. Юні дзюдоїсти на чемпіонаті області вибороли призове місце, і тепер у складі збірної області будуть представляти Дніпропетровщину на чемпіонаті України. На кубку області зі спортивної гімнастики в особистій першості наші діти здобули 17 призових місць. Отримавши перемоги у зональних змаганнях у рамках V спортивних ігор школярів Дніпропетровської області, і дівоча наша команда, і юнаки вийшли у фінал.
Хорошу новину повідомили і медики – захворюваність на ГРВІ йде на спад. За минулий тиждень тих, що занедужали, у 2,5 рази менше ніж за попередній – 214 випадків, з них 140 – діти.
У місті продовжуються рейди з виявлення суб’єктів господарювання,які незаконно користуються землею, та боржників. Як повідомив відділ землекористування міськвиконкому, у результаті проведеної роботи, за тиждень до міського бюджету надійшло понад 95 тисяч гривень.
Майже місяць триває інвентаризація житлового фонду міста, обстежено 32%. За інформацією відділу реєстрації та обліку житла міськвиконкому, у поле зору потрапило 295 квартир, інформація по них перевіряється.
Підприємство «Саночистка» почало фарбувати бачки та продовжує відновлювати техніку.
Міськсвітло видалило чотири аварійних дерева по вул. Героїв України (Тельмана), 3. А от із приводу недостатньої кількості світлоточок по вулиці Медичній (П. Тольятті), Гагаріна, Героїв Чорнобиля (Комсомольській) та неприбраного минулорічного сміття біля будинків 8 та 9 по вулиці Зонова – отримали зауваження від міського голови.
Залишаються відкритими питання і до правоохоронців з приводу роботи незаконних пунктів прийому металобрухту.
Прес-служба міського голови.