Керівництво обласної військової адміністрації доправило до Покрова черговий гуманітарний вантаж з водою

20 тонн бутильованої води вчора надійшло до міста, вже найближчими днями очікується ще 40 тонн. Крім того, для потреб населення Покров отримав воду в цистернах загальним об'ємом 160 тонн.

Як підкреслив міський голова Олександр Шаповал, це стало можливим завдяки керівнику обласної ОВА Сергію Лисаку, який тримає на постійному контролі направлення до міста гуманітарного вантажу з питною водою.

Керівництво ОВА допомагає місту долати техногенну катастрофу, страшні наслідки підриву російськими терористами Каховської ГЕС.

З 9 червня триває видача бутильованої питної води населенню, вже видано 210 022 літри понад 73 тисячам мешканцям, серед яких внутрішньо-переміщені особи.

-Дякуємо Сергію Лисаку та керівництву обласної ОВА за підтримку Покрова. Постійно на контролі всі питання, пов’язані з проблемами міста і найголовніше - водозабезпечення. Робота триває, відпрацьовуються механізми забезпечення людей водою. Не припиняється допомога у доставці води населенню. Важкі часи долаються лише у тісній співпраці та взаємопідтримці. В цьому сила українців, яку не здолати! – наголосив міський голова Олександр Шаповал.

Прес-служба міського голови.